torstai 6. tammikuuta 2011

Polentaa jo vuodesta 2007

Mistä huomaa parhaiten vuosien vierimisen? Yhä syvemmistä kasvojen juonteista, kenties? Ei sentään. Itse havahduin vuoteen 2011 katsomalla keittiön kaappeja sillä silmällä.

Hui! Miten tämän polenta-paketin parasta ennen -päivä on ollut kesäkuussa 2007? Juurihan tämän ostin. Lähes eilen. Tai ellen nyt ihan eilen, niin korkeintaan muutama kuukausi takaperin. Ei ole hellalla hetkeen polenta poreillut, ei.

2 kommenttia:

  1. Voih - toi pitää kyllä heittää roskiin! Meillä keitellään usein polentasta "Mannapuuroa", paitsi että se on parempaa ja maukkaampaa. Päälle voisilmä ja kanelia, a vot!

    VastaaPoista
  2. Tässä kun olen aikani analysoinut, miten kaapistani saattoi löytyä lähes neljä vuotta vanha polenta, olen tullut siihen päätelmään, etten koskaan ole osannut maustaa sitä. Vaikka kuinka olen yrittänyt, lopputulema on ollut melkoisen mauton. Jos joku tietää takuuvarmat vinkit, miten polenta valmistetaan, otetaan kiitollisuudella vastaan ne!

    VastaaPoista