maanantai 11. heinäkuuta 2011

Oleilua & ruokailua laiturilla

























Ensin alkuun varoitus. Jos päästät viikonloppuvieraasi ensin Café Adan herkkujen ääreen, lopputulos on tämä. On syytä laittaa itse emäntänä parastaan. Näin kävi nimittäin minulle. Adan terassi ja sitä ympäröivä puutarha olivat jättäneet pysyvän muistijäljen vieraisiin. Kokemuksen viimeisteli fantastinen leipä, jonka Adan keittiö oli taikonut myös gluteenittomana. Kun pohjalla on näin vahva elämys, tarvitaan jotain aivan erityistä vaikutuksen tekemiseen.

























Onneksi minulla oli ässä hihassani. Useampaan otteeseen kokeiltu ja hyväksi havaittu laituri-illallinen, nyt vain ripauksella fine dining -asennetta. Valkoinen pöytäliina, kaunis ilta ja hyvät ystävät viimeistelivät elämyksen.
























Kun aurinko painui pilvien taa, oli aika kerätä astiat takaisin piknik-koriin ja suunnata sisätiloihin...
Kiitos kaukaisille vieraille - myös ruokien kantoavusta!

Cafe Adan sivuille pääset täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti