keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pulikointia Padvassa


Viime kesänä jäi rantareissu Padvaan kokematta, joten tänä kesänä moinen puute piti korjata heti alkukesästä. Onneksi rantekelejä oli tarjolla useampana päivänä, ja niin sunnuntai-iltapäivä kului viltillä.

Muistelinkin jo etukäteen, että tie Padvan uimarannalle on mutkikas, mutta kaunis, ja niinhän se oli. Kun Salo-Tammisaari-tieltä on käännytty Tenholaan ja jatkettu muutama kymmenen kilometriä Bromarvin kylän ohi, alkaa katse jo kovasti hakemaan Padvan kylttiä. Jos vain uskaltaa irrottaa katseen tien mutkista, ohi vilistävät maisemat tarjoavat kertakaikkisen kaunista katsottavaa.

Juuri ennen Padvan kylttiä on hyvä ottaa breikki ja pysähtyä tienvarsitorille ostamaan paikallisten maanviljelijöiden tuotteita. Padvan kyltin jälkeen ajetaan aina niin kauan, kunnes silmiin osuu numero 712 ja uimarannan merkki. Siellä se on! Kuuluisa Padva.


Kumpi on parempi, Padva vai Hangon tien varrella sijaitseva Lappohjan uimaranta, on näitä elämän keskeisiä kysymyksiä helteisenä päivänä. Vaaka kallistuu Padvaan, jos haluat lepuuttaa silmiäsi avomerimaisemassa. Hiekan pehmeys ja ranta ovat molemmissa ensiluokkaiset.



Raaseporin kaikki uimarannat löydät täältä
Lisää uimarantavinkkejä löydät hakusanalla "uimarannat"
Aurinkoista uimareissua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti