tiistai 12. heinäkuuta 2011

Hiio hoi!






































































Kaljaasi Ingalla Kasnäsin edustalla heinäkuussa 2011.
saaristoseikkailu.fi

3 kommenttia:

  1. Hei
    Olitko saaristoseikkailulla? Jos, kertoisitko millaista oli...

    Mitkä kohteet ovat Tammisaaressa sellaisia, joita suosittelisit? Olemme siellä 2 päivää.
    Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    En ollut saaristoseikkailulla, joten siitä en osaa kertoa. Mutta laiva on kaunis ja sen miehistö hoiteli hienosti sen retken, jolla olin. Kyyti oli tasaista & maisemat mahtavat. Niin, ja ruoka oli oikein maittavaa.

    Tammisaaressa juuri nyt kannattaa käydä kävelyllä Ramsholmilla ja siirtyä valkoisen puusillan kautta myös Högholmenin puolelle. Siellä tosin on vain kapeahko polku ja siten vaativampi maasto. Ramsholmen soveltuu myös huonojalkaisille ja lastenrattaiden kanssa liikkumiseen. Matkalla Ramsholmeniin voi pysähtyä soittamaan Helen Schjerfbeckin muistokelloa. Ramsholmenissa on myös uimaranta.

    Lisäksi suosittelen kaupungin isoimmat jäätelöannokset tarjoavaa Pappagallo-jäätelökiskaa ja Vanhan kaupungin Cafe Gamla Stania, kun mielii mansikkakakkua. Mikään ei voita istuskelua Cafe Adan terassilla, varsinkin jos nauttii illallisen heidän hurmaavassa puutarhassa. Vaikka ei Adassakaan varsinaisesti pönötetä, niin astetta rennompaa menoa tarjoilee tien toisella puolella oleva Vierasvenesataman terassi, eli Baywatch. Siellä on hyvät pizzat.

    Tammisaaressa juuri nyt parasta on niin sanotusti patsastelu. Itsestäni on hauskaa istuskella laiturilla tai puistossa ja katsella muita ihmisiä ja menoa kaupungilla. Ja kun se kyllästyttää, menen minigolfaamaan.

    Ja onhan täällä yksi aika poikkeava juttu, minkä tajusin, kun vieraani sen minulle kertoivat. Tammisaaressa on ihan keskustassa tosi hyvä uimaranta, myös lapsille! Se lienee melko harvinaista.

    VastaaPoista
  3. Lämmin kiitos.
    Kunpa osuisi nyt sitten vain hyvät ilmat.

    VastaaPoista