sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kavionkopsetta poolo-cupissa

Pooloponit riviin järjestä! Ralph, missä ovat pikeepaidat, entä valkoiset kesähousut? Joko klubitalossa on kaikki valmista, tee  haudutettu ja kurkkuvoileivät tarjolla? Täällä valmistaudutaan kesän hauskimpaan otteluun.


On rouvilla ja herroilla hatut päässä, ja ilmassa selvästi juhlan tuntua. Sää on tänään mitä mainioin poolo-ottelulle, kun taivaalla ajelehtii laiskasti muutama yksinäinen pilvenhattara ja nurmikentän reunaa kiertävät viirit heiluvat hennosti tuulessa.


Rasvattu salama, herätys, nyt ei ole enää aikaa mietiskelyyn kesälaitumella, pian kiidetään häntä kaarella pallon perässä ees taas pitkin poolokenttää.

On ottelu kovin tasaväkinen ja tiukka: pooloponit korskuvat, yleisö kohahtelee jännityksestä ja poolonpelaajat kiljahtelevat innostuksesta.

Kun tauko koittaa, ravaavat pooloponit sammuttamaan janoaan läheisen lammen rantaan, aikaihmisten siemaillessa Pimm'siä ja pikkuväen mummon marjamehua.

Jo taas riennetään pallon perässä ja mailat nousevat lyöntiin. Nyt ei anneta tuumaakaan periksi, täältä tullaan täyttä laukkaa! Olipa hieno syöttö ja vielä hienompi maali, meni vastustaja kyllä tästä johtoon.

Nyt viheltää tuomari pilliin ja peli päättyy. Vielä kätellään ja jaetaan palkinnot ennen kuin joukkueet vetäytyvät kera yleisön klubitalon varjoon nauttimaan englantilaista kello viiden teetä.

Kiitokset osallistujille & onnittelut voittajajoukkueelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti