maanantai 27. joulukuuta 2010

Halutaan: aura-auto

Nyt niin kuin riittäisi. Jos viime talvi koetteli kestävyyttä, niin koettelee myös tämä talvi. Pikkukaupungin yksi ehdoton etu on se, että auton voi parkeerata maksutta kadun varteen ja lähes minne vain. Ei voi enää.

Kotikatu on muuttunut perunamaaksi, jossa vaon reunat kohoavat liioittelematta lähes metrin korkeuteen. Kuulkaa, näihin nietoksiin ei minunkaan autoni enää pysty. On meinaan yritetty.

S.O.S. Jos näette aura-autoa jossain päin Suomea, saa ohjata tännepäin. Yhdelle aura-autolle olisi käyttöä Tammisaaren keskustassa.

2 kommenttia:

  1. Ihan sama juttu täällä Hangossa....alkuun oli vain kaunista, mutta nyt alkaa hirvittää....potkukelkka olis varmaan Tammisaaressakin kova sana? Täytyisi vain löytää siihen riippulukko, ettei katoa kaupan edestä. Hangossa näkee paljon kelkkailijoita keskellä kaupunkiakin! No, hyvää alkaneen vuoden jatkoa kuitenkin...

    VastaaPoista
  2. Kyllä se oli hienoa, kun huomasin yksi aamu, miten kadunpätkä oli putsattu yön aikana priimaan kuntoon. No, ilo oli sillä lailla ennenaikainen, että perunamaa palasi uuden pyryn myötä. Toisaalta sain hieman perspektiiviä, kun näin, miten huonosti oli Helsingin Punavuoressa aurattu. Siellä kadut olivat ihan naurettavassa kunnossa. Potkukelkka olisi todellakin sopiva menopeli juuri nyt. Lumista uutta vuotta kaikille!

    VastaaPoista